MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέο δέμα με ναρκωτικά και παραλήπτη πάλι τον 54χρονο Τ/κ στη Λάρνακα. Εντοπίστηκαν 2 κιλά κάνναβης και χίλια χάπια έκσταση

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο κιλά φυτικής ύλης και χίλια χάπια έκσταση εντοπίστηκαν στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Λάρνακας – Από την Ολλανδία με παραλήπτη τον ίδιο Τουρκοκύπριο που συνελήφθη πριν 3 μέρες – Ξανά χειροπέδες στον 

Advertisement

Δύο κιλά φυτικής ύλης που μοιάζει με κάνναβη και χίλια χάπια έκσταση εντοπίστηκαν σε δέμα στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Λάρνακας.

Σε δελτίο Τύπου του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι «σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια του συνήθη τελωνειακού ελέγχου των κοινοτικών δεμάτων που έφθασαν στη Κύπρο στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Λάρνακας, η επί καθήκοντι Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισε δέμα με προέλευση την Ολλανδία και παραλήπτη Τουρκοκύπριο, μόνιμο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθηκε στις 17/7/2018 από την Αστυνομία, για παράνομη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στη Κύπρο μέσω ταχυδρομείου».

Αμέσως ειδοποιήθηκε «η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και από έλεγχο που διενεργήθηκε από κοινού με το Τμήμα Τελωνείων, διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε 2 κιλά και 13 γραμμάρια φυτικής ύλης που ομοιάζει με κάνναβη και ένα κουτί που δηλώθηκε ότι περιέχει 1000 χάπια έκσταση».

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμα ότι «η αγαστή και άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Τμήματος Τελωνείων και της Αστυνομίας οδήγησε στον εντοπισμό» της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network