MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε στη Λεμεσό. Ελλιπής οδικός φωτισμός στο σημείο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα στην περιοχή της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό – Έρευνες για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Ελλιπής ο οδικός φωτισμός στο σημείο που συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα – Είχαν ενημερώσει οι γείτονες – Θλίψη για τη νέα τραγωδία

Νέα τραγωδία σε δρόμο της Λεμεσού βύθισε στο πένθος μία ακόμα οικογένεια. Πεζός βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από όχημα στην περιοχή της Αγίας Φύλας. Πρόκειται για 62χρονο Ελληνοκύπριο, τον Πέτρο Πέτρου, επιθεωρητή.

Advertisement

Το μοιραίο συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 21.00, όταν κάτω από συθνήκες που διερευνώνται, όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.

«Είχαμε ακόμη ένα θανατηφόρο δυστύχημα με πεζό, δυστυχώς. 62χρονος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό 1ης Απριλίου, δρόμος ο οποίος οδηγεί στο χωριό Αγία Φύλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο κατευθυνόταν βόρεια. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο πεζός να χάσει τη ζωή του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Λεμεσού όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του» δήλωσε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας για επιτόπιες εξετάσεις.

Σκοτεινή η περιοχή… Ελλιπής οδικός φωτισμός

Πάντως στο σημείο του δυστυχήματος δε υπάρχει επαρκής οδικός φωτισμός, γεγονός που φαίνεται να συνέτεινε στο γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν αντιλήφθηκε τον πεζό, όπως ισχυρίστηκε και ο ίδιος.

«Σε σχέση με τις ελλείψεις του οδικού δικτύου, πάντοτε ως Τροχαία και γενικά η Αστυνομία υποβάλλει εισηγήσεις για συγκεκριμένα σημεία της πόλης που διαπιστώνουμε κι εμείς ότι υπάρχει πρόβλημα και απ’ εκεί και πέρα συζητούνται από τους αρμόδιους φορείς και λαμβάνονται αποφάσεις» είπε ο κύριος Μιχαήλ.

Ερωτηθείς κατά πόσον και το σημείο του δρόμου όπου συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα είναι ένα από αυτά τα σημεία της πόλης όπου υπάρχει πρόβλημα, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας απάντησε θετικά.

«Σίγουρα και αυτό το σημείο περιλαμβάνεται στις ετήσιες εκθέσεις που υποβάλλουμε, καθότι διαπιστώνουμε κι εδώ που είμαστε ότι πράγματι υπάρχει έλλειψη οδικού φωτισμού. Σίγουρα λαμβάνεται υπόψη τόσο κατά την έρευνα όσο και γενικά για την οδική ασφάλεια. Εμείς δε θα μείνουμε παρατηρητές. Θα υποβάλουμε ξανά τις θέσεις και τις απόψεις μας γραπτώς προς τους αρμόδιους ώστε τουλάχιστον να βελτιωθεί σύντομα το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο» δήλωσε ερωτηθείς σχετικά ο κύριος Μιχαήλ.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times για τον ελλιπή οδικό φωτισμό στην περιοχή, είχαν ενημερώσει σχετικά και κάτοικοι της περιοχής.

Οι έρευνες για τα αίτια της νέας τραγωδίας συνεχίζονται, ενώ ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας για ανάκριση και αργότερα συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης, στα πλαίσια διερεύνησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network