MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νεκρή σε πάρκο της Αυστραλίας η 26χρονη Ιόλη από την Κύπρο. «Ύποπτες συνθήκες… πιθανή ανθρωποκτονία» (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Νεκρή νεαρή Ελληνοκύπρια σε πάρκο στην πόλη Brisbane της Αυστραλίας, με την Αστυνομία να θεωρεί ύποπτες τις συνθήκες θανάτου της – Θλίψη για το θάνατο της 26χρονης Ιόλης

Advertisement

Το άψυχο σώμα της άτυχης Ιόλης Χατζηλύρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από υπαλλήλους του Δήμου που διενεργούσαν τις καθημερινές τους εργασίες συντήρησης στις σιδηροδρομικές γραμμές πλησίον του πάρκου και οι οποίοι αντιλήφθηκαν ένα σώμα πολύ κοντά σε αυτές.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της άτυχης νεαρής κοπέλας εγείρουν υποψίες, παραπέμποντας σε εγκληματική ενέργεια.

«Αυτές οι συνθήκες περιλαμβάνουν το γεγονός ότι μια υγιής νεαρή γυναίκα πέθανε ξαφνικά στο πάρκο Kalinga. Οι αστυνομικές έρευνες έχουν επιταχυνθεί σε ένα βαθμό όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατο αυτό ως ύποπτο θάνατο και πιθανή ανθρωποκτονία », είπε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

Στο άψυχο σώμα της Ioli υπάρχουν μώλωπες που επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί από τι προκλήθηκαν. Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, θεωρούν ωστόσο ότι ο θάνατος της επήλθε στο πάρκο.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ένα αγαπητό κορίτσι…

Όλοι όσοι την γνώριζαν έκαναν λόγο -όπως αναφέρεται σε τοπικά μέσα- για ένα αγαπητό κορίτσι, ιδιαίτερα δημοφιλές.

Γεννήθηκε στην Κύπρο και ζούσε με τους γονείς και τα τρία αδέλφια της στην Αυστραλία. «Ο θάνατος της, προφανώς τους έχει σοκάρει» αναφέρει αρμόδια πηγή σε τοπικό μέσο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network