MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέες υποθέσεις στο φως με φόντο τον εντοπισμό ναρκωτικών-πυροτεχνημάτων στη Λεμεσό. Χειροπέδες σε 2 γυναίκες

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι έρευνες στα πλαίσια της υπόθεσης εντοπισμού 35 κιλών κάνναβης και σχεδόν 400 κιλών πυροτεχνημάτων στη Λεμεσό – Νέα υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας έφερε στο φως η διερεύνηση – Συνελήφησαν δύο γυναίκες – Πως εμπλέκονται στην υπόθεση

Μία νέα υπόθεση, αυτή φορά κλοπής αυτοκινήτου, απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δημόσιας βλάβης, έφεραν στην επιφάνεια οι εξετάσεις της Αστυνομίας, σχετικά με τον εντοπισμό 35 κιλών κάνναβης και μεγάλης ποσότητας βεγγαλικών, την περασμένη Παρασκευή, στη Λεμεσό.

Advertisement

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, διενεργήθηκε έρευνα σε αυτοκίνητο, του οποίου εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης είναι ο 43χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση σχετικά με την υπόθεση των ναρκωτικών και των βεγγαλικών. Όπως διαπιστώθηκε, το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ κατά το χρόνο της καταγγελίας έφερε ξένους αριθμούς εγγραφής. Παραπονούμενες στην υπόθεση κλοπής ήταν η 41χρονη, ιδιοκτήτρια του οχήματος και η 22χρονη κάτοχός του, η οποία φέρεται να γνωρίζεται με τον 43χρονο.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τον Σεπτέμβριο του 2020, το συγκεκριμένο όχημα παρουσιάστηκε στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών και εγγράφηκε στο όνομα του 43χρονου. Παράλληλα είχε υποβληθεί και αίτημα σε ασφαλιστική εταιρεία για πληρωμή αποζημίωσης λόγω της κλοπής.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον της 41χρονης, της 22χρονης και του 43χρονου. 41χρονη και 22χρονη συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση χθες το απόγευμα, ενώ ο 43χρονος επανασυνελήφθη δυνάμει του νέου δικαστικού εντάλματος. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, οι δύο γυναίκες, είχαν ισχυριστεί ότι το συγκεκριμένο είχε κλαπεί προκειμένου να λάβουν τη αποζημίωση.

Υπενθυμίζουμε ότι 35 κιλά κάνναβης, τα 24,900 πυροτεχνήματα και τα 1,010 βεγγαλικά εντοπίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στη Λεμεσό. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί τέσσερα πρόσωπα, τα οποία τελούν υπό κράτηση, από το Σάββατο με απόφαση Δικαστηρίου.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκαν την Κυριακή σε αποθήκη στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 34χρονου, που τελεί υπό κράτηση, τέσσερα κλοπιμαία οχήματα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, στο πλαίσιο των εξετάσεων για τις πιο πάνω υποθέσεις, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της ΥΚΑΝ, διενήργησαν σήμερα έρευνα σε αποθήκη, που διαχειρίζεται ο 34χρονος, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 23 εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα, πέντε φωτοβολίδες και ένα καπνογόνο.

ΤΑΕ Λεμεσού και ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal