MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέες υποθέσεις ενώπιον δικαστηρίων για το σκάνδαλο της οικονομίας το 2016

Advertisement

Sponsored by exness

Καταχώρηση εντός του έτους νέων υποθέσεων  για το σκάνδαλο της οικονομίας – Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναμένει αποφάσεις μέσα στο 2016

Advertisement

Εντός της τρέχουσας χρονιάς αναμένει αποφάσεις «και ίσως καταδικαστέες» για την υπόθεση για την οικονομία που βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου.

Σε δηλώσεις στην Πάφο, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων Κύπρου, ο κύριος Νικολάου υπενθύμισε ότι κατά το 2015 υπήρξαν καταδίκες για άλλα σκάνδαλα που απασχόλησαν την κοινωνία.

Οι έρευνες από πλευράς της Αστυνομίας προχωρούν σταθερά , είπε, και προανήγγειλε ότι σύντομα θα καταχωρηθούν και νέες υποθέσεις ενώπιον δικαστηρίων.

Για όλες τις υποθέσεις που καταχωρούνται στα δικαστήρια γίνεται και μια προεργασία από την Γενική Εισαγγελία αλλά είναι δεδομένη και η θέση του Γενικού Εισαγγελέα ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να αποδειχθεί ενώπιον του δικαστηρίου, πρόσθεσε.

Ο κύριος Νικολάου εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τις επιδόσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου τονίζοντας ότι από το 2013 όταν πρωτοεπισκέφθηκε την Αστυνομία Πάφου η διαφορά είναι μεγάλη σε σχέση με το σοβαρό έγκλημα. Παρουσιάζεται μια μεγάλη μείωση στο σοβαρό έγκλημα, σημείωσε, παρά την μείωση του προσωπικού. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network