MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέες προσλήψεις στην Αστυνομία προανήγγειλε ο Αρχηγός. «Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε ορισμένα τμήματα…»

Advertisement

Sponsored by exness

Νέες προσλήψεις στην Αστυνομία προανήγγειλε ο Αρχηγός – «Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε ορισμένα τμήματα…» – Επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου

Advertisement

Δόκιμοι αστυνομικοί θα ενισχύσουν από τον επόμενο μήνα τόσο την αστυνομική διεύθυνση Πάφου όσο και άλλες αστυνομικές διευθύνσεις, σύμφωνα με τον αρχηγό αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη, ο οποίος αναγνωρίζει ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε ορισμένα τμήματα.

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να προσληφθούν άλλοι 200 αστυνομικοί ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται να προσληφθούν άλλοι 30 ειδικοί αστυνομικοί. Από τους αστυνομικούς που είναι τώρα στην αστυνομικοί ακαδημία θα τοποθετηθούν σε αγροτικούς σταθμούς προκειμένου να «απελευθερωθούν» πιο έμπειροι αστυνομικοί για να τοποθετηθούν σε άλλα καίρια τμήματα όπως η τροχαία και τα ΤΑΕ .

Ο κ. Μιχαηλίδης  συνεχίζοντας μία πρώτη σειρά επαφών με τα μέλη της Αστυνομίας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του,  επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου συναντήθηκε με όλα τα μέλη της δύναμης που υπηρετούν στην επαρχία στον πολυχώρο  «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Ο αρχηγός αστυνομίας παραδέχθηκε ότι το γόητρο της αστυνομίας έχει δεχθεί ένα πολύ ισχυρό πλήγμα με τις δολοφονίες του ΟΡΕΣΤΗ και κυρίως με τις φανερές παραλήψεις μελών της δύναμης κατά την εξαφάνιση των θυμάτων.

Χωρίς να υπεισέρχετε σε λεπτομέρειες, λόγο των εξετάσεων που γίνονται, είπε ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πόρισμα η ηγεσία της αστυνομίας θα το αποδεχθεί και όσοι αστυνομικοί ευθύνονται θα πληρώσουν το τίμημα.

Με την παρουσία του θέλει είπε να εξυψώσει το ηθικό των μελών της δύναμης και οι πολίτες να νιώσουν ξανά την ασφάλεια και την σιγουριά δίπλα στην αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network