MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέες έρευνες στην ορεινή Λεμεσό για την υπόθεση εξαφανισμένων γυναικών. Αίματα εντός κι εκτός οικίας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Νέες έρευνες στην περιοχή του Αμιάντου για τις εξαφανισμένες γυναίκες από τη Ρωσία – Τα αίματα μέσα και έξω από το σπίτι – Σενάριο διπλής δολοφονίας ενώπιον των αστυνομικών αρχών

Στην περιοχή του Αμιάντου της Επαρχίας Λεμεσού και συγκεκριμένα κοντά στα Κάρδαμα έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν έρευνες στην περιοχή σε σχέση με την υπόθεση των δύο εξαφανισμένων γυναικών.

Advertisement

Ως γνωστόν, μετά τις πληροφορίες και τα στοιχεία που εξασφαλίστηκαν οι αστυνομικοί ανακριτές οδηγήθηκαν στο σενάριο της διπλής δολοφονίας πίσω από την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία, 43 και 33 ετών που ελλείπουν από τις 17 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, για την υπόθεση συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση ένας 32χρονος από τη Συρία, ο οποίος φαίνεται να παραδέχθηκε ότι μετέβη μαζί τους σε εξοχική κατοικία στον Αμίαντο, με τη θέληση τους, ισχυριζόμενος όμως ότι τις επέστρεψε πίσω στην οικία τους. Οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε την κράτηση του.

Έρευνες σε εξέλιξη

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες, σε σημείο πλησίον της οικίας, με τη συμμετοχή μελών της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ανιχνευτικών σκύλων και άλλων τμημάτων.

Στην περιοχή έγιναν έρευνες και τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε Εικόνες από τις έρευνες:

Βρέθηκαν αίματα…

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κατά τη διερεύνηση τις προηγούμενες μέρες, εντοπίστηκαν αίματα τόσο στο εσωτερικό όσο και εκτός της οικίας, τα οποία εντοπίστηκαν όμως με την χρήση ειδικών μηχανημάτων, αφού φαίνεται ότι το σπίτι ήταν καθαρισμένο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενώπιον των αρχών, ο Σύρος δε φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης της οικίας, αλλά είχε πρόσβαση καθώς εκτελούσε εργασίες εκεί. Ιδιοκτήτης της εξοχικής οικίας είναι Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network