MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέες ανακρίσεις για το θάνατο της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή που συγκλόνισε το Παγκύπριο

Advertisement

Sponsored by exness

Σε τελικό στάδιο για ολοκλήρωση ερευνών για το θάνατο της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή, λέει αστυνομία – Στα χέρια των αρχών οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις – Νέες ανακρίσεις σε γιατρούς και άμεσα εμπλεκόμενους – Το επόμενο διάστημα στην Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης

Νέο κύκλο ανακρίσεων έφεραν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που λήφθηκαν κατά την νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Μάρτιο στο Μακάρειο Νοσοκομείου μετά από επέμβαση.

Advertisement

Όπως ανέφερε μιλώντας στη Cyprus Times ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, οι ανακριτές αφού έλαβαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων έκριναν ότι πρέπει να ληφθούν περαιτέρω καταθέσεις από τους άμεσα εμπλεκόμενους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Νέες ανακρίσεις όπως πληροφορείται η Cyprus Times έγιναν και στους γιατρούς της 15χρονης.

Ερωτηθείς ο κ.Αντρέου σε ποίο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία, είπε ότι η υπόθεση βρίσκεται σε τελικό στάδιο και ο φάκελος της αναμένεται να σταλεί το επόμενο διάστημα στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς δέκα μήνες προηγουμένως υποβλήθηκε σε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν, παρουσίασε αιμορραγία από το πεπτικό σύστημα και οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου παρουσιάστηκε να έχει εκτεταμένους κακοήθεις όγκους (καρκίνο) σε όλη την κοιλιακή χώρα.

Οι γονείς κατήγγειλαν ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας. Από την άλλη, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι η κατάσταση της ανήλικης ήταν μη αναστρέψιμη.

Το διοικητικό δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο, αφού εξέτασε τις προσφυγές των δύο ιατρών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά την καταγγελία για ιατρική αμέλεια, ακύρωσε τις διαθεσιμότητες τους και επέστρεψαν κανονικά στα πόστα τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network