MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα υπόθεση ιατρικής αμέλειας στη Λεμεσό… Την ενημέρωσαν ότι το έμβρυο δεν ήταν αρτιμελές στον 6ο μήνα

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα υπόθεση ιατρικής αμέλειας διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό – Γυναίκα που κυοφορούσε και την παρακολουθούσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στον 6ο μήνα της κύησης της ενημερώθηκε ότι το έμβρυο δεν ήταν αρτιμελές – Το ρεπορτάζ έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Alpha, 39χρονη μητέρα από τη Βουλγαρία αρχές του 2015 ενημερώθηκε ότι ήταν έγκυος στο τέταρτο της παιδί. Παρόλο που οι γιατροί της γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Λεμεσού την διαβεβαίωναν ότι η εγκυμοσύνη της προχωρούσε κανονικά και χωρίς προβλήματα, κατά την εξέταση του δεύτερου τριμήνου ενημερώθηκε από τον γιατρό ότι το έμβρυο δεν ήταν αρτιμελές. Κάτι για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί νωρίτερα.

Τη διάγνωση του κυβερνητικού ιατρού επιβεβαίωσε και ιδιώτης γυναικολόγος.

Το έμβρυο σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας ήταν χωρίς άκρα ενώ μάλιστα το κεφάλι του ήταν μεγαλύτερο από το φυσιολογικό.

Η γυναικά υποβλήθηκε σε φυσιολογικό τοκετό ενώ ήταν 6 μηνών. Οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία άρχισε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Όπως αναφέρθηκε το ρεπορτάζ του Alpha, για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Υπουργείο Υγείας το οποίο εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει διορίσει ιατρικό λειτουργό για την διερεύνηση του περιστατικού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network