MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο… Νεκρός ο ποδηλάτης που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Λιοπέτρι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μία ακόμα τραγωδία «γράφτηκε» νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στην άσφαλτο – Νεκρός Ινδός ποδηλάτης στο δρόμο Λιοπετρίου προς Σωτήρα – Οδηγούσε το ποδήλατο του χωρίς φώτα ο άτυχος νεαρός

Τραγικό τέλος στην άσφαλτο για 30χρονο αλλοδαπό ποδηλάτη,τον PARVINDER SINGH από την Ινδία, που νωρίς το βράδυ της Δευτέρας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη Ελληνοκύπρια στο δρόμο Λιοπετρίου προς Σωτήρα.

Advertisement

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 7, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 43χρονη, προσέκρουσε στο πίσω μέρος του ποδηλάτου του άτυχου αλλοδαπού, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου «το ποδήλατο δεν έφερε καθόλου φώτα, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου δεν υπάρχει φωτισμός».

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα.

Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Δυστυχώς είναι το τέταρτο θανατηφόρο δυστύχημα από την αρχή του χρόνου. Σε διάστημα 24 ημερών, η Κύπρος θρηνεί πέντε νεκρούς. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network