MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα τραγωδία στη Λεμεσό… Νεκρός 18χρονος μοτοσικλετιστής. Εκσφενδονίστηκε σε πάσσαλο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα στην άσφαλτο… Την ώρα που η κοινωνία με θλίψη παρακολουθούσε τον τραγικό απολογισμό του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος στην Πόλη Χρυσοχούς, με θύμα μια 42χρονη Ελληνοκύπρια και έναν 31χρονο επίσης Ελληνοκύπριο, ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε, αυτή τη φορά στη Λεμεσό. Θύμα μοτοσικλετιστής μόλις 18 ετών.

Advertisement

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη περίπου δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των φώτων τροχαίας που είναι γνωστά ως «Χρυσοβαλάντους» στη Λεμεσό. Η σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού είχε ως τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο νεαρού μοτοσικλετιστή.

Πρόκειται για τον 18χρονο Plamen Georgiev, 18 ετών από τη Βουλγαρία, τέως μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλη Μιχαήλ, «το δυστύχημα συνέβη όταν νεαρός, ενώ οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού off road μοτοσικλέτα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση Αγίας Φυλάξεως-Ιερού Λόχου με Βασιλέως Γεωργίου Α’,  συγκρούστηκε με το εξ αντιθέτου αυτοκίνητο, το οποίο επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Βασιλέως Γεωργίου».

Οδηγός του αυτοκινήτου ενοικιάσεως που ενεπλάκη στο δυστύχημα, 44χρονος Ελλαδίτης ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό.

Σφοδρή σύγκρουση… Εκσφενδονίστηκε ο μοτοσικλετιστής – Δεν έφερε κράνος

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεταλλικό πάσσαλο που βρίσκεται σε πεζοδρόμιο της Αγίας Φυλάξεως, όπως ανέφερε ο κύριος Μιχαήλ. «Από προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται ο νεαρός μοτοσικλετιστής να μη φορούσε κράνος».

Ερωτηθείς σχετικά ο κύριος Μιχαήλ απάντησε ότι υπάρχουν μοτοσικλέτες off road οι οποίες είναι εγγεγραμμένες.

Όπως ανέφερε ο κύριος Μιχαήλ, από τις προκαταρτικές εξετάσεις «φαίνεται ότι το όχημα ακολουθούσε νότια κατεύθυνση και επιχείρησε να στρίψει δεξιά με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας».

Και απεύθυνε έκκληση για χρήση του προστατευτικού κράνους. «Και με την ευκαιρία απευθύνουμε έκκληση προς το κοινό και ειδικά τους μοτοσικλετιστές που είναι στις ευάλωτες κατηγορίες να φέρουν κράνος γιατί τους σώζει τη ζωή».

Ο 44χρονος συνελήφθη τα ξημερώτα. Υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 55mg και σε τελικό με χαμηλότερη ένδειξη 51mg.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου νέου, θα διενεργηθεί σήμερα από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Οι εξετάσεις της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται με σκοπό να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network