MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα τραγωδία στη Λεμεσό… 19χρονος νεκρός στην άσφαλτο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα σε διάστημα λιγότερο των 8 ωρών – Νεκρός νεαρός μοτοσικλετιστής στη Λεμεσό – Έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του – Ώρες μετά ψάχνουν να βρουν οικείους του

Advertisement

Στην άσφαλτο κόπηκε το νήμα της ζωής νεαρού μοτοσικλετιστή, μόλις 19 ετών από τη Λετονία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Σκοτώθηκε λίγο μετά τη μία το βράδυ του Σαββάτου σε δυστύχημα που συνέβη στη Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού, ο άτυχος 19χρονος απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του ενώ κινείτο στην οδό Γιαννιτσάς με βόρεια κατεύθυνση στην περιοχή της Γερμασόγειας και εκτινάχθηκε σε παρακείμενο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ούτε το προστατευτικό κράνος που έφερε στάθηκε αρκετό για να του σώσει τη ζωή.

«Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορούσε προστατευτικό κράνος» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ, ο οποίος ερωτηθείς κατά πόσον ο άτυχος νέος είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα, είπε ότι αυτό αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης.

Τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα. Στο μεταξύ, ώρες μετά το δυστύχημα, τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για εντοπισμό οικείων.

Ήταν το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα σε διάστημα περίπου 8 ωρών. Προηγήθηκε δυστύχημα στην Πάφο, από το οποίο έχασα τη ζωή της 36χρονη Ελληνοκύπρια, η Χρυστάλλα Κουμούσιη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network