MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα τραγωδία στη Λάρνακα… Νεκρός στην άσφαλτο 35χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος – Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχηα στη Λάρνακα χθες το βράδυ – Θύμα ο 35χρονος Δημήτρης Γεωργιάδης από τη Γεωργία – Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του 

Advertisement

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα τον Δημήτρη Γεωργιάδη, 35 χρόνων, ομοεθνή από τη Γεωργία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.40, ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας  – Λάρνακας με κατεύθυνση τη Λάρνακα. Λίγο πριν τον κυκλικο κόμβο Ριζοελιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να κτυπήσει διαδοχικά στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου, να αναποδογυριστεί και να ακινητοποιηθεί στο δεξιό ανάχωμα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και της Τροχαίας Λάρνακας, καθώς και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Για τον απεγκλωβισμό του 35χρονου, που ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 35χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network