MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για το διπλό φονικό μετά το ντόμινο εξελίξεων… «Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο»

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας μετά το ντόμινο εξελίξεων στην υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου.

Advertisement

Την ώρα που ο 33χρονος ύποπτος στην υπόθεση του διπλού φονικού τελεί υπό κράτηση και ενώ ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους έδωσε την πολυαναμενόμενη γραπτή κατάθεση, η Αστυνομία τοποθετείται εκ νέου.

«Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για την υπόθεση και είναι γνωστό ότι κατατέθηκε χθες μαρτυρία στο δικαστήριο. Στο πλαίσιο των ερευνών παραλήφθηκαν επιπλέον τεκμήρια. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει περαιτέρω έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί και πρέπει να πω ότι με τα όσα προκύπτουν το ανακριτικό έργο αυξάνεται συνεχώς» είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Επεσήμανε ότι και το πρωί έγινε αξιολόγηση του μέχρι σήμερα έργου της Αστυνομίας, αναφέροντας ότι ενήμερος είναι και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

«Η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη. Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι σε όσα έχουμε πει», ανέφερε και απευθύνοντας παράκληση προς όλους να είναι προσεκτικοί στα όσα λένε και γράφουν, το ότι αναφέρεται και ανακοινώνεται να γίνεται με προσοχή. «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση να δεχτεί η Αστυνομία πιέσεις. Κρίνεται μέσα από αυτή την υπόθεση και η καλή συνεργασία που υπάρχει με τα ΜΜΕ και κάποιοι πρέπει να το σεβαστούν» ανέφερε συγκεκριμένα, χωρίς να πει περισσότερα.

Ο κύριος Αγγελίδης δέχτηκε σειρά ερωτήσεων αναφορικά με τα όσα αναφέρει ο 33χρονος ύποπτος, ωστόσο δεν θέλησε να επισέλθει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τα όσα ισχυρίζεται ο ύποπτος.

Απαντώντας στις επικρίσεις Ματσάκη ότι η σκηνή παρέμεινε κλειστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ’ όσο θα έπρεπε, ο κύριος Αγγελίδης απέρριψε τα όσα ακούστηκαν, λέγοντας ότι η σκηνή παρέμεινε κλειστή για όσο χρονικό διάστημα χρειάστηκε. Και επανέλαβε ότι η Αστυνομία παραμένει επικεντρωμένη στο έργο της και αυτό αποδεικνύεται, ότι οι αρχές εργάζονται μεθοδικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network