MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί… Επί τάπητος θέματα διακυβέρνησης

Advertisement

Sponsored by exness

 Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στο πλαίσιο του εντατικοποιημένου διαλόγου – Πρότελευταία φορά πριν την 14η Σεπτεμβρίου

Advertisement

Την 7η και προτελευταία συνάντηση έχουν σήμερα οι δύο ηγέτες στο πλαίσιο των εντατικοποιημένων συνομιλιών.

Την πραγματοποίηση της σημερινής, έκτακτης συνάντησης είχαν αποφασίσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης στις 2 Σεπτεμβρίου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώνει τότε ότι θα συζητηθούν σήμερα εκκρεμούντα θέματα που δεν αφορούν τα θέματα των εγγυήσεων και του εδαφικού.

Η συνάντηση των δύο ηγετών θα αρχίσει στις 10 το πρωί, παρουσία και του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

Στο μεταξύ, χθες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατά τη συνάντησή του με τον Ελληνα Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο στην Αθήνα, είπε ότι “ήδη έχουν κατοχυρωθεί η μια διεθνής προσωπικότητα, η μια και μόνη κυριαρχία, η μια και μόνη ιθαγένεια. Σε αυτά δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, είναι εκ των συγκλίσεων που έχουν επιτευχθεί. Όπως επίσης, βεβαίως, και η κατοχύρωση των βασικών ελευθεριών με βάση το ευρωπαϊκό κεκτημένο”.

Υπάρχουν, σημείωσε, και άλλα κεφάλαια στα οποία έχει γίνει σημαντική πρόοδος, όπως όμως εξίσου υπάρχουν και σημαντικά στοιχεία που αποτελούν συστατικά της λύσης που προσδοκούμε, που παραμένουν διαφορές, που έχει γίνει μια απλώς ανταλλαγή απόψεων, όπως είναι τα θέματα εδαφικών αναπροσαρμογών και εγγυήσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network