MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα σύλληψη για την πυρκαγιά στα Πολεμίδια… Χειροπέδες σε 51χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε τέταρτο πρόσωπο για την πυρκαγιά στα Πολεμίδια – Πρόκειται για το άτομο που φέρεται να χειριζόταν το μηχάνημα για κοπή λαμαρινών – Υπό κράτηση και 43χρονος

Advertisement

Σε τέταρτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία για την πυρκαγιά που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο στα Πολεμίδια πλησίον του νέου νοσοκομείου Λεμεσού.

Εναντίον του 51χρονου από τη Ρουμανία προέκυψε, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, μαρτυρία ότι επρόκειτο για το άτομο που χειριζόταν το μηχάνημα ηλεκτροκόλλησης από το οποίο φέρεται να πετάχτηκαν σπινθήρες και ξεκίνησε η φωτιά.

Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί εάν ο νέος συλληφθέντας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και 43χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος φέρεται να είναι ο εργοδότης του 51χρονου. Η Αστυνομία είχε συλλάβει και ζευγάρι ηλικίας 51 και 45 χρόνων, τους οποίους ανήκει το υποστατικό στο οποίο τελούνταν οι εργασίες, ωστόσο κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά, κατέκαψε συνολικά μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο γης με άγρια, χαμηλή βλάστηση, αριθμό χαρουπιών και αριθμό ελαιόδεντρων όπως επίσης, ένα υποστατικό μεταλλικής κατασκευής, καθώς και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal