MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα σύλληψη για τα 132 κιλά κάνναβη στη Λεμεσό. Από την Ισπανία στην Κύπρο 46χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 46χρονο στην Ισπανία για τα 132 κιλά ναρκωτικών στο λιμάνι Λεμεσού – Παραδόθηκε στις κυπριακές αρχές – Δεν αποκλείται να προκύψουν εξελίξεις στην υπόθεση

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές υποψίες και τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στη συνέχεια και «οδήγησαν» τους ανακριτές της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην Ισπανία, σε σχέση με τα 132 κιλά ναρκωτικών, που εντοπίστηκαν στις 8 Μαρτίου στο λιμάνι Λεμεσού.

Advertisement

Η ΥΚΑΝ προχώρησε σε τρίτη σύλληψη σε σχέση με την υπόθεση της ποσότητας μαμούθ.

Πρόκειται για 46χρονο από την Ισπανία, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και παραδόθηκε χθες στις κυπριακές αστυνομικές αρχές.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης 4 ημερών σε βάρος του.

Δύο συλλήψεις, ένας θάνατος

Ως γνωστόν, ένας 61χρονος που είχε συλληφθεί για την υπόθεση, είχε ομολογήσει ότι μαζί με τον 38χρονο που συνελήφθη πρώτος διευθέτησαν την εισαγωγή του τεράστιου φορτίου και πως είχαν φέρει άλλες δύο φορές κοντέινερ με ζωοτροφές στην Κύπρο, μέσα στα οποία και πάλι υπήρχαν ναρκωτικά.

Ακολούθησε ο θάνατος του 61χρονου συλληφθέντα που ανέτρεψε τα δεδομένα στην υπόθεση και ως εκ τούτου ο 38χρονος που τελούσε υπό κράτηση αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή ολοκλήρωσης των εξετάσεων.

Δεν αποκλείεται η σύλληψη του 46χρονου από την Ισπανία να δρομολογήσει εξελίξεις στην υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network