MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα στοιχεία… Το βρέφος ήταν ακόμα παγωμένο όταν εντοπίστηκε

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζεται από την Αστυνομία η σε βάθος διερεύνηση της απίστευτης υπόθεσης εντοπισμού του νεκρού νεογνού σε κάλαθο σκουπιδιών του Νοσοκομείου Λευκωσίας – Ισχυρό «όπλο» στα χέρια των αρχών οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του νεκροτομείου – Σημαντικό στοιχείο στη διερεύνηση το γεγονός ότι το νεογνό όταν εντοπίστηκε ήταν ακόμα παγωμένο.

Advertisement

Με τη λήψη καταθέσεων και την αξιολόγηση των στοιχείων που έχουν ενώπιον τους, συνεχίζουν οι εξεταστές τη σε βάθος διερεύνηση της απίστευτης υπόθεσης εντοπισμού του νεκρού νεογνού σε κάλαθο σκουπιδιών του Νοσοκομείου Λευκωσίας που από χθες συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο στη διερεύνηση της υπόθεσης, το γεγονός ότι όταν το νεογνό εντοπίστηκε στον κάλαθο αχρήστων, ήταν ακόμη παγωμένο, που σημαίνει ότι δεν βρισκόταν εκεί για πολλές ώρες, αλλά κάποιος προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη κάποιες ώρες προηγουμένως, σύμφωνα με την επιστημονική εξήγηση.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του νεκροτομείου, που αποτελεί ισχυρό «όπλο» στα χέρια των ανακριτών, δείχνει τον κλητήρα του Νοσοκομείου, που εκτελούσε χρέη νεκροτόμου από τις 3 το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, να εισέρχεται τρεις φορές στο δωμάτιο που βρίσκεται το ψυγείο, στις 10 και 11 το βράδυ αλλά και στις 2 τα ξημερώματα, μεταφέροντας τρεις σορούς.

Ο κλητήρας υποβλήθηκε χθες βράδυ σε εξαντλητική ανάκριση και επιμένει στους ισχυρισμούς του, αρνούμενος κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, ο ισχυρισμός του νεκροτόμου που είχε σχολάσει στις 3 το απόγευμα της Δευτέρας και αναφέρει ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το βρέφος βρισκόταν στη θέση του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται να ενισχύεται, αφού υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες που αναφέρουν ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το βρέφος βρισκόταν στη θέση του, δηλαδή στο ψυγείο.

Σήμερα συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από μέλη του προσωπικού, ενώ οι έρευνες πάνε πίσω μέχρι το Σάββατο που μας πέρασε, οπότε και διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου βρέφους.

Στην ανακριτική ομάδα υπάρχει προβληματισμός, αφού ο ισχυρισμός του νεκροτόμου έρχεται σε σύγκρουση με αυτόν του κλητήρα, ενώ το γεγονός ότι το βρέφος ήταν ακόμα παγωμένο όταν εντοπίστηκε, δημιουργεί τεράστια ερωτήματα ως προς το χρόνο που έγινε η αποτρόπαια πράξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network