MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα στοιχεία στο φως… Από το ίδιο όπλο ρίφθηκαν οι 28 πυροβολισμοί στο τετραπλό

Advertisement

Sponsored by exness

Από το ίδιο όπλο βλήθηκαν οι 28 κάλυκες που εντοπίστηκαν στη σκηνή του 4πλου φόνου – Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση – Όλα όσα ανέφερε ενώπιον δικαστηρίου ο υπεύθυνος του βαλλιστικού εργαστηρίου της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Από το ίδιο όπλο βλήθηκαν οι 28 κάλυκες που εντοπίστηκαν στη σκηνή του 4πλου φόνου στην Αγία Νάπα με θύματα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτης, αστυνομικό και τη σύζυγό του και έναν εκ των ψυχρών εκτελεστών. Αυτό επαναλάμβανε στερεότυπα αντεξεταζόμενος, ο μάρτυρας στην υπόθεση που εκδικάζεται ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Ο μάρτυρας που είναι υπεύθυνος του βαλλιστικού εργαστηρίου της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας   απέρριψε το ενδεχόμενο οι σφαίρες να βλήθηκαν από το καλάσνικοφ που βρέθηκε καμένο, στο κλοπιμαίο όχημα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες και εντοπίστηκε να φλέγεται έξω από την Αγία Νάπα.

Με το καλάσνικοφ αυτό, η Υπηρεσία του πραγματοποίησε 7 δοκιμαστικές βολές και τους κάλυκες και τις βολίδες από αυτές τις βολές τις συνέκρινε με τους 28 κάλυκες και 8 βολίδες που εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου.

Σημείωσε ακόμα ότι παρά τις επίπονες προσπάθειες του δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των 28 καλύκων και των 8 βολίδων με το Καλάσνικοφ που εντοπίστηκε στο καμένο αυτοκίνητο.

Ο μάρτυρας ανέφερε ωστόσο ότι εντόπισε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατά την εξέταση των 7 καλύκων και βολίδων από τις δοκιμαστικές βολές με τους 28 κάλυκες. Διευκρίνισε όμως ότι αυτά δεν ήταν επαρκή να προχωρήσει σε ταυτοποίηση και να πείσει το Δικαστήριο, όπως ο ίδιος είπε, ότι από το καμένο όπλο προέρχονται οι 28 κάλυκες που εντοπίστηκαν στην σκηνή του τετραπλού φονικού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network