MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα στοιχεία για επιθετική συμπεριφορά του φερόμενου συζυγοκτόνου. Απείλησε συμπατριώτη του γιατί ζήλεψε

Advertisement

Sponsored by exness

Με τον 42χρονο Χουσεΐν Φαρούχ υπό κράτηση ως ύποπτο για τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες – Ενώπιον των ανακριτών νέες πληροφορίες για την επιθετική συμπεριφορά του λόγω της παθολογικής του ζήλιας για την άτυχη 31χρονη – Συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 31χρονης πολύτεκνης μητέρας, για την οποία συνελήφθη και κρατείται ως ύποπτος ο 42χρονος εν διαστάσει σύζυγος της Χουσεΐν Φαρούχ από τη Συρία, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Advertisement

Ο Φαρούχ είχε συλληφθεί, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας στη Λεμεσό, όπου επιχείρησε να βρει καταφύγιο σε υποστατικό όπου διαμένουν ομοεθνείς του.

Οι ανακριτές φαίνεται να έχουν ενώπιον τους νέες πληροφορίες για την επιθετική του συμπεριφορά, αποτέλεσμα της παθολογικής του ζήλιας για την άτυχη γυναίκα. Όπως προκύπτει από τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο Φαρούχ, είχε απειλήσει κατ’ επανάληψη συμπατριώτη του. Τον υποψιαζόταν ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την μητέρα των επτά παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, όταν η άτυχη γυναικά εγκατέλειψε την χώρα της για να γλιτώσει από τον εμφύλιο πόλεμο έκανε ένα μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι προκειμένου να επανενωθεί  με τον σύζυγο της, και ύποπτο για την δολοφονία της, που βρισκόταν ήδη στην Κύπρο. Από την Συρία μετέβη στα τουρκικά παράλια όπου διέμενε μαζί με άλλους συμπατριώτες της σε καταλύματα μέχρι να διευθετηθεί η μεταφορά τους με καΐκι στην Κύπρο. Ήταν τότε που συμπατριώτες του Φαρούχ επικοινώνησαν μαζί του ισχυριζόμενοι ότι η γυναίκα του είχε γνωρίσει έναν άλλο Σύρο με τον οποίο έκαναν παρέα. Ο Φαρούχ εξασφάλισε το τηλέφωνο του και φαίνεται ότι τον απείλησε.

Ο άνθρωπος αυτός έφτασε επίσης στην Κύπρο, η Αστυνομία τον εντόπισε και του έλαβε κατάθεση. Αυτός αρνείται πεισματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το θύμα της δολοφονίας. Είχαν όντως γνωριστεί, όπως κατέθεσε, αλλά δεν είχαν οποιαδήποτε άλλη σχέση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τη διερεύνηση γύρω από το στυγερό έγκλημα, με τον 42χρονο να επιμένει να αρνείται ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network