MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα προβλήματα σε Λεμεσό και Λάρνακα από τις βροχές – Εγκλωβίστηκε οδηγός

Advertisement

Sponsored by exness

Η σημερινή βροχόπτωση προκάλεσε και πάλι μεγάλα προβλήματα στη Λάρνακα – Υπερχείλισε το ποτάμι  κάτω από τον αυτοκινητόδρομο στη Ριζοελία – Κινδύνευσε οδηγός που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Advertisement

Οι νέες βροχές προκάλεσαν προβλήματα στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Υπερχείλισε το ποτάμι κάτω από τον αυτοκινητόδρομο με αποτέλεσμα τα νερά να φτάσουν στο ύψος του δρόμου.

Ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί. Στη σκηνή έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει τον οδηγό, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακάς αφού τραυματίστηκε ελαφρά.

Έκλεισαν δρόμοι

Εντωμεταξύ η Αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωνει ότι ο παλιός δρόμος Λεμεσού – Λευκωσίας κοντά στην περιοχή του Monte Caputo, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα λόγω όγκων χώματος στο οδόστρωμα.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την περιοχή Ακτής του Κυβερνήτη, υπάρχουν καταρρακτώδεις βροχές και συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Κλειστός είναι και ο παλιός δρόμος Κόσιης – Αθηαίνου  για όλα τα οχήματα λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα και καταβάλλονται προσπάθειες για άντληση των υδάτων για να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας και να τηρούν τις αποστάσεις από το προπορευόμενα οχήματα. Η πυροσβεστική βρίσκεται επί ποδός , ενώ μέχρι στιγμής δέχτηκε αριθμό κλήσεων για πλημμυρισμένα υποστατικά στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network