MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα παράταση στην προσφυγή κατά της αποκρατικοποίησης της ΑΗΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Περαιτέρω παράταση στην καταχώρηση των γραπτών αγορεύσεων των μερών στην υπόθεση της προσφυγής των εργαζομένων της ΑΗΚ κατά της αποκρατικοποίησης της Αρχής, έδωσε σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο.

Advertisement

Η υπόθεση επαναορίστηκε για περαιτέρω οδηγίες στις 14/1/16.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο, ο δικηγόρος των εργαζομένων της ΑΗΚ Γιώργος Σεραφείμ ανέφερε ότι κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, το Δικαστήριο έδωσε περαιτέρω οδηγίες για καταχώρηση των γραπτών αγορεύσεων των μερών.

Ο κ. Σεραφείμ είπε, επίσης, ότι η υπόθεση αναμένεται να παραπεμφθεί στο Διοικητικό Δικαστήριο το οποίο αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία του με το νέο έτος.

Οι συντεχνίες της Αρχής -ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ, ΣΥΒΑΗΚ και ΣΕΠΑΗΚ- απορρίπτουν την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που κηρύσσει την ΑΗΚ ως φορέα υποκείμενο σε αποκρατικοποίηση, επικαλούμενες το άρθρο 122 του Συντάγματος, το οποίο δεν έχει τύχει οποιασδήποτε τροποποίησης μέχρι σήμερα και το οποίο δεν επιτρέπει την αποκρατικοποίηση της ΑΗΚ και/ ή τη μεταβολή και/ ή κατάργηση του καθεστώτος της ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network