MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα μαρτυρία στην υπόθεση απαγωγής της Marie… Η γυναίκα με το παιδί στην αγκαλιά

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλες τρεις μέρες υπό κράτηση οι δύο εκ τω τεσσάρων συλληφθέντων για την υπόθεση απαγωγής της 4χρονης Marie – Το «χρονοδιάγραμμα» του πατέρα εξέπνευσε αλλά κανένα… σημάδι του – Η μαρτυρία ενώπιον των αρχών από πολίτη – Η γυναίκα με το παιδί στην αγκαλιά…

Advertisement

Την ανανέωση του διατάγματος κράτησης των δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για την υπόθεση απαγωγής της 4χρονης Marie διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αλλά για μόνο τρεις μέρες και όχι 8 όπως αιτήθηκε η αστυνομία.

Πρόκειται για τον ένα που φόρεσε χειροπέδες από την αρχή για την υπόθεση και τον οποίο φαίνεται να «πρόδωσε» το αυτοκίνητο και τον 44χρονο οδηγό ταξί από τη Λεμεσό. Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και 49χρονη από την Ολλανδία, το διάταγμα κράτησης της οποίας δεν έχει ακόμα εκπνεύσει.

Η νέα μαρτυρία, τα δύο αυτοκίνητα και η γυναίκα με το παιδί στην αγκαλιά…

Ενώπιον του δικαστηρίου, από τον ανακριτή της υπόθεσης, παρουσιάστηκε μαρτυρία πολίτη, που αναφέρει ότι είδε μία γυναίκα 55-60 ετών και όχι άντρα να αποβιβάζεται μαζί με ένα παιδί από το ταξί στην περιοχή Τσερίου. Γεγονός που φέρνει νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση. Συγκεκριμένα ο πολίτης ανέφερε ότι το πρωί της 27ης Απριλίου, ημέρα αρπαγής της ανήλικης, ενώ κινείτο με το αυτοκίνητο του στο δρόμο της κτηνοτροφικής περιοχής Τσερίου με κατεύθυνση τις Χαλεπιανές, αντιλήφθηκε δύο αυτοκίνητα να βρίσκονται σταθμευμένα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, Είδε μια αλλοδαπή γυναίκα με ξανθά μαλλιά, περίπου 55-60 ετών να εξέρχεται από το πρώτο όχημα, το οποίο ήταν ταξί, έχοντας στην αγκαλιά της ένα παιδί με ξανθά μαλλιά, περίπου 5 ετών. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα με βιαστικές κινήσεις εισήλθε σε δεύτερο αυτοκίνητο και κάθισε πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Όπως αντιλήφθηκε το παιδί πρέπει να κοιμόταν, ενώ σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούστηκαν εντός του δικαστηρίου, ο μάρτυρας περιέγραψε τις κινήσεις της γυναίκας ως «κινήσεις πανικού». Ο ίδιος μάρτυρας ακολούθησε το δεύτερο όχημα, το οποίο είδε να εισέρχεται στην οδό Ακροπόλεως στο Τσέρι και συγκεκριμένα σε αδιέξοδο. Όπως ανέφερε στις αρχές φοβήθηκε να εισέλθει στο αδιέξοδο, παρέμεινε όμως απέναντι για λίγη ώρα και είδε το αυτοκίνητο -τους αριθμούς εγγραφής του οποίου κατέγραψε- να επιστρέφει από την αδιέξοδο. Αφού ενημέρωσε την Αστυνομία αποχώρησε για διάστημα 10 λεπτών, και όταν επέστρεψε στο σημείο ήταν η αστυνομία.

Στο μεταξύ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται με τις αρχές να θεωρούν ότι ο πατέρας και η μικρή Marie εξακολουθούν να βρίσκονται στην Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal