MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Εκ νέου κίτρινος συναγερμός από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία – Σε ισχύει από απόψε – Καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους – Αναλυτικά ο καιρός απόψε – Βροχές και καταιγίδες και το επόμενο τριήμερο… Επιδείνωση τα ξημερώματα της Παρασκευής

Advertisement

Σύμφωνα με τη νέα προειδοποίηση που εξέδωσε, σήμερα το απόγευμα, η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή μας.

Τοπικά η ποσότητα βροχής δυνατό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα και ο άνεμος σε ριπές να ξεπεράσει τα 70 χιλιόμετρα την ώρα.

Η προειδοποίησε θα τεθεί σε ισχύ από απόψε στις 11 το βράδυ μέχρι και τις 05:00 αύριο τα ξημερώματα.

Αναλυτικά ο καιρός απόψε

Βαρομετρικό χαμηλό που δημιουργείται στο Αιγαίο συνοδευόμενο από μετωπική δραστηριότητα κινείται βορειοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό στην περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Σε ορισμένες καταιγίδες θα παρατηρηθεί χαλαζόπτωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί 5 μποφόρ και παροδικά πολύ ισχυροί 6 μέχρι 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Βροχές και καταιγίδες και το επόμενο τριήμερο… Επιδείνωση τα ξημερώματα της Παρασκευής

Αύριο ο καιρός θα καταστεί μερικά συννεφιασμένος ενώ παροδικά δεν αποκλείονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν πιο οργανωμένες βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί και αργότερα μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο λίγων τοπικών βροχών και τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω πτώση και να βρίσκεται σε χαμηλότερα των κανονικών για την εποχή επιπέδων.

Νέα διαταραχή θα μας επηρεάσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς άνεμους. Η μέγιστη θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network