MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Από πότε ισχύει και ποιες περιοχές αφορά

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται και σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες – Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε σήμερα Μετεωρολογική Υπηρεσία σχετικά με νέα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους σε ορεινές περιοχές αλλά και στο εσωτερικό.

Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα φαινόμενα αυτά αφορούν μεμονωμένες καταιγίδες και χαλάζι .

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, με πιθανότητα καταιγίδας.

Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ και από νωρίς το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και αργά το απόγευμα, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις μεταμεσονύκτιες ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal