MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία για ισχυρές καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία για ισχυρές καταιγίδες – Αναλυτικά οι προβλέψεις

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες, με ισχύ από τις 17:00 μέχρι τις 16:00 αύρο το απόγευμα.

Advertisement

 

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο, ενώ τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά.

Τοπικά στα ορεινά, αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός. Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά, αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, και θα κυµαίνεται κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network