MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα επιθεώρηση των σορών με απαίτηση της οικογένειας

Advertisement

Sponsored by exness

Εν αναμονή κατάθεσης του 15χρονου και αποτελεσμάτων εξετάσεων DNA – Νέα επιθεώρηση στις σορούς των δύο θυμάτων του φονικού του Στροβόλου κατόπιν απαίτησης της οικογένειας

Advertisement

48 και πλέον ώρες έχουν παρέλθει από τη στιγμή που ο Γεώργιος Χατζηγεωργίου και η Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκαν νεκροί, σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο της οικίας τους, στην οδό Ζαλόγγου στην περιοχή του Στροβόλου.

Την ώρα που οι αστυνομικοί ανακριτές τελούν εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων DNA που λήφθηκαν, «κλειδί» στην περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης, θεωρείται ο 15χρονος γιος της οικογένειας, που όπως φαίνεται είναι ο μόνος που μπορεί να ρίξει «φως» στα όσα έγιναν. Η κατάθεση του, αναμένεται εκτός απροόπτου σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, η οικογένεια ζήτησε χθες βράδυ όπως γίνει νέα νεκροτομή επί των σορών των δύο θυμάτων. Για την ακρίβεια πρόκειται για νέα επιθεώρηση των σορών που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας και συγκεκριμένα στις 3. Εκ μέρους της οικογένειας θα παραστεί ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης και για τη Δημοκρατία η Ελένη Αντωνίου και η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου.

Στο μεταξύ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δείγματα για τις οποίες λήφθηκαν την Πέμπτη, κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που κατέδειξε ότι το άτυχο ζεύγος, δέχθηκε περισσότερες από 30 μαχαιριές συνολικά, σε διάφορα σημεία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, διενεργήθηκαν έρευνες σε ανοικτούς χώρους γύρω από την οικία του ζεύγους με σκοπό τον εντοπισμό του φονικού οργάνου, που πιστεύεται ότι είναι ένα μαχαίρι, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν, από την πρώτη στιγμή, να λαμβάνουν καταθέσεις από το περιβάλλον της οικογένειας, με σκοπό τη λήψη οποιασδήποτε πληροφορίας ενδεχομένως να βοηθήσει το ερευνητικό έργο.

Ψάχνοντας την άκρη του νήματος, οι ανακριτές της υπόθεσης που καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, απέστειλαν επιστολές σε τραπεζικά ιδρύματα για την αποκάλυψη λογαριασμών, σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον έγιναν κινήσεις το τελευταίο διάστημα.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ένα στοιχείο που εξετάζουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας είναι πως ο 15χρονος γιος των θυμάτων ζήτησε βοήθεια από γειτονικό σπίτι, ενώ φορούσε μόνο το εσώρουχό του, δίνοντας την εξήγηση ότι το πάνω μέρος της πιτζάμας αφαιρέθηκε όταν ένας εκ των δραστών τον τράβηξε από το κρεβάτι όπου κοιμόταν, ενώ το παντελόνι το αφαίρεσε λόγω ζέστης ενόσω τον κρατούσαν κλεισμένο. Τα ρούχα του όπως και άλλα αντικείμενα από το σπίτι τέθηκαν κάτω από το μικροσκόπιο για εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network