MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα χαλάρωση μέτρων στα κατεχόμενα για τον κορωνοϊό. Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Sponsored by exness

Από αυτή την Κυριακή περιλαμβανομένης, καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας τις Κυριακές, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο κ. Σανέρ που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ» είπε ότι σήμερα θα συνέλθει το λεγόμενο υπουργικό συμβούλιο και θα αξιολογήσει τις αποφάσεις της «ανώτατης επιτροπής λοιμωδών νόσων».

Advertisement

Από τις 27 Μαΐου, πρόσθεσε, θα εφαρμόζεται απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 23.00 το βράδυ μέχρι τις 05.00 το πρωί και ότι εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι τις 22.30.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς, ο κ. Σανέρ σημείωσε ότι επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν εμβόλια οι ίδιοι, τα παίρνουν μέσω της Τουρκίας, στην οποία οφείλουν ευχαριστίες. Σύμφωνα με τις εκθέσεις που κατέχουν, συνέχισε, σε σχέση με τους εμβολιασμούς, το ψευδοκράτος θεωρείται επιτυχημένο στο εμβολιαστικό του πρόγραμμα.

Ο κ. Σανέρ είπε επίσης ότι από τις 10 Ιουνίου θα μπορούν να επισκέπτονται τα κατεχόμενα άτομα που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις. Σημείωσε ότι οι χώρες θα χωριστούν σε κατηγορίες και όλοι όσοι προέρχονται από χώρες εκτός της κόκκινης κατηγορίας και έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις θα μπορούν να επισκέπτονται τα κατεχόμενα κάνοντας τεστ PCR.

Ανέφερε ότι οι κατάλογοι θα ετοιμαστούν από το «υπουργείο υγείας» και ότι προσπαθούν να αρχίσουν την εφαρμογή αυτής της πρακτικής νωρίτερα από τις 10 Ιουνίου και αν είναι δυνατόν από τις 3 Ιουνίου. Είπε επίσης ότι για τα άτομα που θα επισκέπτονται τα κατεχόμενα χωρίς καραντίνα θα εφαρμοστεί η πρακτική του κωδικού QR.

Αναφερόμενος στο συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου, ο Ερσάν Σανέρ είπε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, αφού δεν έχει νόημα να είναι «πρωθυπουργός» και να μην είναι υποψήφιος στο συνέδριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network