MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα αναβολή στην υπόθεση της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα αναβολή στην υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Φύλας – Στις 29 Νοεμβρίου η επόμενη δικάσιμος– Εν αναμονή της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα – Για τα δάνεια ύψους 4.575.000 ευρώ

Advertisement

Ούτε και σήμερα υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη στην τρίτη υπόθεση σύναψης δανείων χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις, από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, καθώς κατηγορούσα αρχή και υπεράσπιση ζήτησαν νέα αναβολή, η οποία ορίστηκε για τις 29 Νοεμβρίου.

Η υπεράσπιση ζήτησε κάποια επιπρόσθετα στοιχεία από την κατηγορούσα αρχή, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει και η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, στο κατά πόσο δηλαδή η συγκεκριμένη υπόθεση θα συνεχιστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου ή θα εκδικαστεί τελικά στο Επαρχιακό Δικαστήριο.

Το δικαστήριο εξέφρασε για ακόμη μια φορά τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση που παρατηρείται “χωρίς να λαμβάνονται καθοριστικές αποφάσεις” και υπέδειξε πως θα έπρεπε να υπάρχει “περισσότερη σπουδή” από τις δυο πλευρές στο χρόνο που ήδη έχει παραχωρηθεί.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η δικαστής, θα εγκρίνει για τελευταία φορά το αίτημα για αναβολή και έτσι ορίστηκε νέα διαδικασία στις 29 Νοεμβρίου (9:00).

Οι οκτώ κατηγορούμενοι, ένας 60χρονος επιχειρηματίας, πέντε μέλη της Επιτροπείας της πρώην ΣΠΕ, ο πρώην Γραμματέας και ο πρώην διευθυντής χορήγησης δανείων, παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι η  υπόθεση αφορά εννέα συνολικά δάνεια που έγιναν για λογαριασμό του 60χρονου επιχειρηματία, την περίοδο 2003-2006. Συνολικά τα δάνεια που εξασφαλίστηκαν ήταν για το ποσό των 4.575.000 ευρώ, ενώ το χρέος με τους τόκους και τις καθυστερήσεις αποπληρωμής έφτασε τα 8.854.000 περίπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network