MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα αναβολή στην υπόθεση ΣΑΠΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθησαν  σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου

Advertisement

Στη σημερινή δικάσιμο  ο συνήγορος υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα , δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης , ζήτησε από το δικαστήριο να προσέλθει να καταθέσει ο καθηγητής Γιώργος Μπάφας εκπρόσωπος της Γερμανικής εταιρείας Αwatech η μαρτυρία του οποίου κρίνεται σημαντική για τον πελάτη του.

Η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από τον Ανώτερο Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο και τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου ανέφεραν πως είναι σε θέση να αγορεύσoυν προκειμένου η κατηγορούσα αρχή να αιτιολογήσει γιατί δεν επιθυμεί να προσκομίσει ενώπιον του δικαστηρίου τον καθηγητή Γιώργο Μπάφα Καθηγητή Πολυτεχνείου και εκπρόσωπο της Γερμανικής εταιρείας Awatech.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Μιχαηλίδη , δικηγόρος Χ. Χατζηλοίζου ζήτησε από το δικαστήριο να προσκληθεί για κατάθεση ο μάρτυρας Θουκυδίδης Χρυσοστόμου πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Λέμπας, με τον κ. Κέκκο εκ μέρους της κατηγορούσας αρχής να μην φέρει ένσταση.

Εξάλλου κατά τη σημερινή δικάσιμο  ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Γιώργου Σιαηλή, δικηγόρος Κώστας Σιαηλής υπέβαλε στο δικαστήριο αίτημα για επανάκληση του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.

Ο δικηγόρος Κώστας Σιαηλής εκτιμά ότι η μαρτυρία Βέργα ήρθε εκ των υστέρων μετά και την εμπλοκή όπως διαφαίνεται στην υπόθεση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων στην Μαραθούντα.

Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το δικαστήριο διέταξε την συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης  για τις 16 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί και όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου αναβλήθηκε εκ νέου προκειμένου η κατηγορούσα αρχή να παρουσιάσει ενώπιον του δικαστηρίου τον μάρτυρα κατηγορίας Θουκικίδη Χρυσοστόμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal