MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα αναβολή στην αίτηση για δικαστικό διάταγμα των ανεμβολίαστων πολιτών

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβολή στην υπόθεση αίτησης για δικαστικό διάταγμα των ανεμβολίαστων πολιτών – Ορίστηκε για τις 17 του μήνα η επόμενη ακρόαση

Νέα αναβολή στην αίτηση για δικαστικό διάταγμα των ανεμβολίαστων πολιτών. Για σήμερα, ήταν ορισμένη για ακρόαση η υπόθεση των πολιτών οι οποίοι ζητούν όπως λάβουν εξαίρεση από την απαγόρευση εισόδου τους σε χώρους εστίασης, γάμους, βαπτίσεις κλπ λόγω του ότι δεν έχουν λάβει οποιοδήποτε εμβόλιο εναντίον της Covid-19.

Advertisement

Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, στις 3 Ιανουαρίου, το Δικαστήριο είχε διατάξει όπως η Εισαγγελία καταχωρίσει την ένστασή της μέχρι σήμερα και να είναι έτοιμοι με γραπτές αγορεύσεις.

Οι Ενάγοντες, εκπροσωπούμενοι από τον δικηγόρο τους, κ. Γιάννο Γεωργιάδη, και οι Εναγόμενοι 1 (Υπουργείο Υγείας) και 2 (τέως Υπουργός Υγείας) στην αγωγή, εκπροσωπούμενοι από την Εισαγγελία, προέβησαν ενώπιον του Δικαστηρίου για την ακρόαση της αίτησης για το ενδιάμεσο αυτό διάταγμα.

Ωστόσο, η αίτηση δεν ακούστηκε, αφού δεν ήταν έτοιμη η γραπτή αγόρευση της Εισαγγελίας και ως εκ τούτου το Δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για ακρόαση, τη Δευτέρα 17 του μήνα. 

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα τα οποία είναι υπό εξέταση για την έκδοση διατάγματος θα έληγαν στις 15 Ιανουαρίου 2022, όπου πλέον τα άτομα τα οποία δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα. Παρόλα αυτά, βάσει του τελευταίου διατάγματος του Υπουργού Υγείας ημερομηνίας 05 Ιανουαρίου 2022, αυτά έχουν επεκταθεί μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2022.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τρέχει..

Protathlima