MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών. Με πλοιάριο στα κατεχόμενα και μέσω Λιμνίτη στον Κάτω Πύργο

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών – Με πλοιάριο στα κατεχόμενα και μέσω Λιμνίτη στον Κάτω Πύργο – 31 πρόσωπα από τη Συρία μεταξύ των οποίων δύο παιδάκια 5 και 6 ετών – Αναμένεται να μεταφερθούν στην Κοκκινοτριμιθιά

Advertisement

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών καταγράφηκε τα μεσάνυκτα και παλιν μέσω του κατεχόμενου Λιμνιτη.

Πρόκειται για μια οικογένεια με δυο μικρά παιδιά ένα αγοράκι 5 χρόνων και ένα κοριτσάκι 6 χρόνων και 27 άνδρες όλοι από την Συρία. Το σκάφος που μετέφερε τους συνολικά 31 παράτυπους μετανάστες εντοπίσθηκε από τα παράκτια ραντάρ της δημοκρατίας λίγο μετα τις εννέα να προσεγγίζει τις ακτές της δημοκρατίας.

Στην Λιμενική και ναυτική αστυνομία σήμανε συναγερμός αλλά κανένα σκάφος δεν εντοπίσθηκε να προσεγγίζει τις ακτές της δημοκρατίας. Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα, όπως είναι πλέον η προσφιλής μέθοδος των Τούρκων διακινητών, αποβίβασαν τους Συρους στο λιμανάκι του κατεχόμενου Λιμνιτη και τους υπέδειξαν το μονοπάτι μέσω της νεκρής ζώνης απ’οπου πέρασαν εκ νέου στις ελεύθερες περιοχές και συγκεκριμένα στον ακριτικό Κάτω Πυργο Τυλληριας.

Και σε αυτή την περίπτωση ακολουθείται η νενομισμένη διαδικασία της εξακρίβωσης των στοιχείων τους στον αστυνομικό σταθμό Πόλεως Χρυσοχους πριν την μεταφορά τους στον χώρο προσωρινής φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network