MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ναρκωτικά και πιστόλι στην κατοχή δεσμοφύλακα… «Φόρεσε» χειροπέδες

Advertisement

Sponsored by exness

Ναρκωτικά και πιστόλι στην κατοχή δεσμοφύλακα των Κεντρικών Φυλακών – Του πέρασαν χειροπέδες – Άμεσα οι διαδικασίες για να τεθεί σε διαθεσιμότητα – Η πληροφορία που σήμανε συναγερμό

Advertisement

Μία πληροφορία που λήφθηκε το πρωί σήμανε συναγερμό στις Κεντρικές Φυλακές καθώς έκανε λόγο για ύπαρξη ναρκωτικών και εκρηκτικών εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος. Γρήγορα οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών, με μέλη της ΥΚΑΝ να φτάσουν στις φυλακές και να πραγματοποιούν έρευνες.

Τελικά ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στην κατοχή δεσμοφύλακα και συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο του, όπου βρέθηκε και έμφορτο πιστόλι. Στην κατοχή του δεσμοφύλακα βρέθηκαν 2,5 γραμμάρια άσπρης σκόνης που έμοιαζε με κοκαΐνη.

Αμέσως ο δεσμοφύλακας συνελήφθη ενώ τάχιστα κινούνται και οι διαδικασίες ώστε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Με την έναρξη της έρευνας ο ύποπτος παρέδωσε 2,5 γραμμάρια περίπου άσπρης σκόνης ομοιάζουσας με κοκαΐνη, ένα πλαστικό κυλινδρικό κίτρινο δοχείο εντός του οποίου υπήρχαν τέσσερις αμπούλες με ίχνη άσπρης σκόνης, μια ζυγαριά ακριβείας και ακόμα ένα καλαμάκι με ίχνη άσπρης σκόνης που έμοιαζε με κοκαΐνη», ανέφερε σχετικά ο Υποδιοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους στη μεσημβρινή εκπομπή του MEGA One Ενημέρωση Τώρα, οι έρευνες συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι ήταν οι παραλήπτες των ναρκωτικών ουσιών και του πιστολιού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network