MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ναι, φιλοξένησα τον 8χρονο αλλά…» λέει τώρα ο 48χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Τα… αλλάζει τώρα ο 48χρονος που φόρεσε χειροπέδες σε σχέση με την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και απαγωγής του 8χρονου στη Λεμεσό – «Ναι, τον φιλοξένησα, αλλά…» – Συνεχίζει να αρνείται ενοχή – Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Advertisement

Συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού τις έρευνες για την υπόθεση που έφερε στο φως η εξαφάνιση του 8χρονου αγοριού στη Λεμεσό. Ο 48χρονος που φόρεσε χειροπέδες, μετά και τη νέα τροπή που έλαβε η υπόθεση, ως ύποπτος για τα αδικήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, σεξουαλικής κακοποίησης και απαγωγής, παραδέχτηκε τελικά ότι το βράδυ της Κυριακής φιλοξένησε στο σπίτι του το μικρό αγόρι, επιμένει όμως να αρνείται τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ανακρινόμενος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο ύποπτος υποστηρίζει πως ο λόγος που φιλοξένησε το αγόρι στο σπίτι του ήταν για να το προστατεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν του 8χρονου διερευνάται το ενδεχόμενο ο 48χρονος να είχε παρενοχλήσει κατά το παρελθόν και την 12χρονη αδελφή του, ενώ οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν και αξιολογούν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η «δράση» του 48χρονου δεν σταματά στα δύο αδέλφια. Συγκεκριμένα, πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ αναφέρουν ότι στο σπίτι του 48χρονου μαζεύονταν κατά καιρούς αρκετά παιδάκια της γειτονιάς. «Πρόκειται για τουλάχιστον 10 περιπτώσεις παιδιών» ανέφερε έγκυρη πηγή στη Cyprus Times.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται ενώ τα δύο αδέλφια συνεχίζουν να βρίσκονται υπό την προσωρινή φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας μετά τα όσα ανέφεραν στις καταθέσεις τους για κακοποίηση τους από τη μητέρα τους και τον Ινδό σύντροφο τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network