MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Να υπάρχει ασφάλεια, υγεία και σχολεία ανοικτά». Τι λέει η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ στη CT για νέα μέτρα

Advertisement

Sponsored by exness

«Να υπάρχει ασφάλεια και υγεία για παιδιά και εκπαιδευτικούς» η θέση της ΠΟΕΔ – Τι λέει η Πρόεδρος Μύρια Βασιλείου στη Cyprus Times για τα νέα μέτρα – Σε αναμονή για το διάταγμα και την σχετική εγκύκλιο

Του Γιώργου Βήχα

Advertisement

Με τη χρήση μάσκας πλέον να γίνεται υποχρεωτική και τους μαθητές να υποβάλλονται σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου σε εβδομαδιαία βάση, μέσω κινητών μονάδων δειγματοληψίας του Υπουργείου Υγείας, θα πορευθούν τα Δημοτικά Σχολεία από την 29η Νοεμβρίου, μέχρι και τη διακοπή της σχολικής χρονιάς για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Οι αποφάσεις του Υπουργικού έφεραν αντιδράσεις μεταξύ γονέων, αρκετοί εκ των οποίων δεν είδαν με θετικό μάτι τις ανακοινώσεις.

Από πλευράς ΠΟΕΔ σημειώνεται πως τα μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο αγγίζουν ολόκληρη την κοινωνία και φυσικά τα σχολεία.

Μιλώντας στη Cyprus Times, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου, ανέφερε πως θα αναμένουν το διάταγμα και τη σχετική εγκύκλιο του αρμόδιου Υπουργείου. «Εάν χρειαστεί θα ζητηθούν διευκρινίσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να υποβάλουμε και εισηγήσεις», σημείωσε.

Παράλληλα μας ανέφερε πως «πάντοτε ως ΠΟΕΔ θέση μας ήταν να υπάρχει στα σχολεία μας ασφάλεια και υγεία για παιδιά και εκπαιδευτικούς. Και σχολεία ανοικτά, με διά ζώσης εκπαίδευση για όλα τα παιδιά».

Καταλήγοντας, η κα. Βασιλείου ανέφερε πως «παρόλα τα πρακτικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που προκύπτουν, είχαμε και στο παρελθόν εισηγηθεί την ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και την επέκταση των rapid test σε παγκύπρια βάση στις σχολικές μας μονάδες».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal