MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Να συντονιστεί ο πατριωτικός χώρος και να κατεβεί με μόνο έναν υποψήφιο»

Advertisement

Sponsored by exness

Αναφέρει ότι θα πρέπει να γίνει σύσκεψη ώστε να τεθούν κριτήρια και ο «πατριωτικός χώρος» να κατεβεί στις Προεδρικές Εκλογές με μόνο έναν υποψήφιο

Advertisement

Σε δήλωση για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές προέβη σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης, τονίζοντας ότι ο «πατριωτικός χώρος» θα πρέπει να κατέβει μόνο με έναν υποψήφιο.

«Θα πρέπει να συντονιστεί ο πατριωτικός χώρος και να κατεβεί με μόνο ένα υποψήφιο, με τα κριτήρια να τεθούν μετά από κοινή σύσκεψη όλων των παραγόντων. Πρέπει να συμμετέχουν και άτομα πέραν των ηγετών για να καθοριστεί το ποιος θα είναι υποψήφιος» ανέφερε.

Συμπλήρωσε πως «δεν θα αποδεχτώ ποτέ να θεωρηθώ υπεύθυνη για την απώλεια της Προεδρίας από τον πατριωτικό χώρο, αυτό πρέπει να το σκεφτούν όλοι και να μην σπεύδουν εκβιαστικά να γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».

«Εάν οι δυνάμεις που υποστηρίζουν μια διαφορετική προσέγγιση για επίλυση του Κυπριακού μέσα στις συνομιλίες, μια απαγκίστρωση από τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Τούρκους που έχουν φθάσει σε σημείο να λένε «όσοι αισθάνεστε Έλληνες σηκωθείτε και φύγετε, η Κύπρος είναι Τουρκική», εάν αυτός ο χώρος δεν κατεβεί με μόνο ένα υποψήφιο, τότε δεν υπάρχει σωτηρία στον τόπο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal