MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μυστήριο» στη Λεμεσό. Εικόνες βρέθηκαν αλλά… κλοπή δεν έγινε;

Advertisement

Sponsored by exness

Σε μέγα μυστήριο εξελίσσεται η υπόθεση εντοπισμού εικόνων έξω από το κοιμητήριο των Πάνω Πολεμιδιών – Οι έρευνες «ξέθαψαν» άλλες τρεις εικόνες – Συνολικά βρέθηκαν δέκα εικόνες – Καμία εκκλησία δεν… έχασε τις εικόνες της

Advertisement

Όλο και πιο περίπλοκη φαίνεται να γίνεται η υπόθεση εντοπισμού εκκλησιαστικών εικόνων έξω από το κοιμητήριο των Πάνω Πολεμιδιών.

Μετά την ανεύρεση επτά εκκλησιαστικών εικόνων από υπάλληλο του κοιμητηρίου η Αστυνομία ξεκίνησε εντατικές έρευνες στο χώρο με αποτέλεσμα να εντοπίσει άλλες τρεις εικόνες αντίγραφα, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανευρεθέντων εκκλησιαστικών εικόνων σε δέκα.

Οι εικόνες ήταν καλυμμένες άλλες με πετσέτες και άλλες με ύφασμα που χρησιμοποιείται για να σκεπάζονται οι εκκλησιαστικές εικόνες. Μάλιστα μία εξ αυτών φέρει σφραγίδα της Μητρόπολης Λεμεσού ενώ και το μεγάλο μέγεθος κάποιας από τις εικόνες, διαστάσεων 100 Χ 70 cm, μαρτυράει ότι οι εικόνες κλάπηκαν από εκκλησιαστικό χώρο.

Παρόλα αυτά το μεγάλο ερωτηματικό που προβληματίζει τις αρχές είναι πώς σε καμία από τις τρεις εκκλησίες της περιοχής, Παναγία Καρμιώτισσας,  Άγιος Νικόλαος, Τιμίου Σταυρού, δεν απουσιάζει καμία από τις εικόνες ενώ δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία στις αρχές.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία εξέπεμψε σήμα και στις άλλες επαρχίες ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπήρχε καμία απάντηση για κλοπή.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνές του με σκοπό να διαφανεί από πού προέρχονται οι δέκα εικόνες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network