MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μυστήριο με «σκηνοθετημένη» ληστεία στο Νοσοκομείο Λάρνακας;

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 49χρονο υπάλληλο του Νοσοκομείου Λάρνακας –  Κατήγγειλε πως άγνωστος φορώντας κουκούλα και με την απειλή πιστολιού απέσπασε από τον ίδιο 4 χιλιάδες ευρώ – Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων εργαζομένων του Νοσοκομείου ο συγκεκριμένος υπάλληλος έκλεψε ο ίδιος τα χρήματα

Advertisement

Υπόθεση ισχυριζόμενης ένοπλης ληστείας χρηματικού ποσού ύψους τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, εναντίον άνδρα ηλικίας 49 χρόνων από τη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 και 30 σήμερα τα ξημερώματα άνδρας που εργάζεται στις εγγραφές του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και μαύρα ρούχα, εισήλθε στο γραφείο και προτάσσοντας πιστόλι, απέσπασε τις εισπράξεις της ημέρας, δηλαδή γύρω στις τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή και από μαρτυρίες που εξασφάλισαν από εργαζομένους του Νοσοκομείου, προέκυψαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 49χρονος από τη Λάρνακα φέρεται να έκλεψε ο ίδιος τα χρήματα και όχι άγνωστος άνδρας.

Οι μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται και στο παρελθόν να επινόησε καταστάσεις και να ψευδολόγησε.

O 49χρονος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από δημόσιο λειτουργό και δημόσιας βλάβης.

Σημειώνεται ότι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network