MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μυλωνάς για υποψηφιότητα Λιλλήκα: «Η διαφωνία μας δεν ήταν διαδικαστική, αλλά πολιτική»

Advertisement

Sponsored by exness

Μπορεί η Ανώτατη Σύγκλητος της Συμμαχίας Πολιτών να ενέκρινε με 114 ψήφους υπέρ και 20 κατά την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018, φαίνεται όμως ότι κάποιοι από αυτούς τους 20 δεν είναι διατεθειμένοι να… «κλείσουν το στόμα τους».

Advertisement

Από την αρχή είχε «κυκλοφορήσει» ότι μεταξύ αυτών που τάχθηκαν εναντίον της υποψηφιότητας Λιλλήκα ήταν και ο Βουλευτής Παύλος Μυλωνάς.

Σε δηλώσεις του σήμερα στη Βουλή, ο Παύλος Μυλωνάς δικαιολόγησε τη διαφωνία του, σημειώνοντας ότι η «Η απόφαση της Συγκλήτου προτρέχει των γεγονότων. Είναι μονόδρομος για τους πέντε αρχηγούς του ενδιάμεσου χώρου να καταλήξουν σε ένα υποψήφιο».

«Η διαφωνία μας δεν ήταν διαδικαστική όπως λέχθηκε, αλλά πολιτική» είπε ο Παύλος Μυλωνάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «λήφθηκε μια απόφαση κατά πλειοψηφία, απόλυτα σεβαστή. Παρόλα αυτά εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η πολιτική συνεργασία με τις δυνάμεις που υποστηρίζουν τη νέα στρατηγική τόσο στο Κυπριακό όσο και στην εσωτερική διακυβέρνηση, είναι μονόδρομος. Θα πρέπει οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί αφουγκραζόμενοι και την άποψη των πολιτών για άμεση αλλαγή να κλειστούν σε ένα δωμάτιο και να καταλήξουν σε ένα υποψήφιο. Η διαβούλευση θα πρέπει να συνεχιστεί και σκληρά και με υπομονή και όταν μόνο καταλήξουν σε αποτέλεσμα να εκδώσουν μια ανακοίνωση για κοινό υποψήφιο. Υπάρχει μια απόφαση κατά πλειονοψηφία η οποία λέει ότι ο κύριος Λιλλήκας προκρίνεται για υποψήφιος ΠτΔ. Η άποψη αυτή κατά πλειοψηφία προτρέχει ίσως των γεγονότων, ωστόσο είναι εκεί με ανοιχτές τις πόρτες για ένα διάλογο. Είναι ιστορική ευκαιρία και ευθύνη των πέντε ηγετών, να βρουν τον ένα ούτως ώστε να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η διαφωνία μας είναι πολιτική, δεν είναι διαδικαστική όπως λέχθηκε. Νοούμενου οποιαδήποτε πράξη ή ενέργεια ενός εκάστου από εμάς έχει πολιτικές παρενέργειες»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network