MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Moυσική εκδήλωση με αφορμή το άνοιγμα των οδοφραγμάτων από δεκάδες οργανώσεις στις 2 κοινότητες

Advertisement

Sponsored by exness

Moυσική εκδήλωση με αφορμή το άνοιγμα των οδοφραγμάτων από δεκάδες οργανώσεις στις 2 κοινότητες – Σε δελτίο Τύπου που υπογράφουν 76 οργανώσεις και σύνολα

Πορεία από την πλατεία Ελευθερίας προς το Μπουγιούκ Χάνι στην κατεχόμενη Λευκωσία διοργανώνουν την Παρασκευή δεκάδες οργανώσεις στις 2 κοινότητες με αφορμή το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και τονίζουν πως αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί «από ενέργειες οικοδόμησης εμπιστοσύνης».

Advertisement

Σε δελτίο Τύπου που υπογράφουν 76 οργανώσεις και σύνολα αναφέρεται πως το άνοιγμα «δεν αποτελεί βέβαια υποκατάστατο συνολικής λύσης του Κυπριακού» και ότι κύριος στόχος είναι η ενωμένη Κύπρος για όλους. «Για να γιορτάσουμε την απομάκρυνση ενός επιπρόσθετου εμποδίου που μας είχε χωρίσει και να εκφράσουμε την απαίτηση για περαιτέρω άρση των οικονομικών εμποδίων στη διέλευση και την προώθηση διακοινοτικών επαφών, ελάτε μαζί μας την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 18:30 για ένα συμβολικό, μουσικό εορτασμό της εξέλιξης αυτής. Θα περπατήσουμε από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Büyük Han» , αναφέρεται.

Επίσης οι υπογράφοντες σημειώνουν πως «απαιτούμε γνήσια συνεργασία που θα εφαρμόζει στην πράξη αυτή τη συμφωνία, και που θα περιλαμβάνει τη διάθεση δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) και στις δύο πλευρές και την αμοιβαία αναγνώριση εμβολίων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network