MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μόνος… μακριά απ’ όλους ο Μεταξάς στη φυλακή

Advertisement

Sponsored by exness

Ανέκφραστος και χωρίς να ανταλλάξει ούτε και μία κουβέντα με άλλο κρατούμενο, πέρασαν τα πρώτα 24ωρα του καταδικασθέντα πλέον κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά ο οποίος χθες πέρασε το κατώφλι των Κεντρικών Φυλάκων με τις 7 φορές ισόβια «φορτωμένες» στην πλάτη του

Advertisement

Ο Μεταξάς όπως πληροφορείται η Cyprus Times κρατείται στην πτέρυγα 1Β των Κεντρικών Φυλακών. Πρόκειται για την πτέρυγα η οποία είναι απομονωμένη και εκεί εκτίουν την ποινή τους 55 καταδικασθέντες σεξουαλικά βιοπραγούντες.

Πρόκειται για πτέρυγα που είναι απομονωμένη από τους άλλους 650 φυλακισμένους των Κεντρικών Φυλακών.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Μεταξάς είναι μόνος του στο κελί, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το γραφείο των δεσμοφυλάκων. Μάλιστα μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους.

Όπως πληροφορούμαστε ο Μεταξάς συνοδεύεται από δεσμοφύλακες όταν θα μετακινηθεί στο μπάνιο, ενώ οι υπόλοιποι κρατούμενοι της πτέρυγας 1Β εκείνη την στιγμή βρίσκονται κλειδωμένοι στα κελιά τους. Άξιο αναφοράς πάντως είναι και το γεγονός πως δεν έχει ανταλλάξει -για την ώρα- κουβέντα με κανένα ενώ δεν έχει βγει από το κελί του.

Αν και έχει το δικαίωμα να βγει στο προαύλιο χώρο της συγκεκριμένης πτέρυγας, μέχρι στιγμής δεν το έχει πράξει.

Επίσης, το φαγητό του μεταφέρεται στο κελί του από δεσμοφύλακες για να αποφευχθεί η επαφή, ίσως και ένταση με άλλους καταδικασθέντες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network