MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μόνο λίγο ξαποσταίνει και… ξανά σκόνη στην ατμόσφαιρα. Από βδομάδα βροχές

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου…

Πέφτει στους 4 η θερμοκρασία στα ορεινά απόψε – Μια συννεφιά μια ήλιος αύριο αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα – Από βδομάδα βροχές – Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Απόψε θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα τοπικά μέχρι νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να παρατηρείται, κυρίως αραιή, σκόνη. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal