MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μόνο λίγο ξαποσταίνει και από βδομάδα… επιστρέφει η σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος σήμερα ο καιρός – Στους 24 η θερμοκρασία – Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Επιστρέφει η σκόνη από την Τρίτη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 21 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Tην Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές, νεφώσεις.

Από την Τρίτη στην ατµόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται και αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την ∆ευτέρα και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναµένεται µικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network