MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μόνο χαλούμι ΠΟΠ από σήμερα στα ράφια. Αρχίζουν οι έλεγχοι

Advertisement

Sponsored by exness

Μόνο χαλούμι με την σήμανση ΠΟΠ από σήμερα στα ράφια – Τέλος η περίοδος χάριτος διαμήνυσε ο Υπουργός Γεωργίας – Ξεκινούν οι έλεγχοι από λειτουργούς των αρμόδιων κυβερνητικών τμημάτων

Η περίοδος χάριτος για το χαλούμι έχει παρέλθει και από σήμερα στα ράφια των σημείων πώλησης δεν πρέπει να υπάρχει οτιδήποτε άλλο πέρα από το χαλούμι που είναι πιστοποιημένο με την διαδικασία ΠΟΠ.

Advertisement

Λειτουργοί των αρμοδίων κυβερνητικών τμημάτων βρίσκονται από το πρωί σήμερα σε υπεραγορές και σε καταστήματα λιανικής πώλησης προκειμένου να επιθεωρήσουν την εφαρμογή του κανονισμού για το χαλούμι ΠΟΠ.

Ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καδής σε δηλώσεις του χθες στην Πάφο υπενθύμισε ότι στα ράφια δεν θα πρέπει από σήμερα να υπάρχει οτιδήποτε άλλο εκτός από το χαλούμι που είναι πιστοποιημένο με την διαδικασία της προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης.

Κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί αλλά και τους υπευθύνους των υπεραγορών να υιοθετήσουν τον κανονισμό.

«Η περίοδος χάριτος, έχει τελειώσει και όλοι οφείλουν να προσαρμοσθούν στην νέα εποχή που μόνο θετικά, μπορεί να φέρει στο εθνικό αγροτικό προϊόν» όπως χαρακτήρισε το χαλούμι ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network