MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Mοναδική δίοδος η συμβολή όλων στην ομαλή διεξαγωγή εμβολιασμών, λέει η Παιδιατρική Εταιρεία

Advertisement

Sponsored by exness

Η συμβολή όλων στην ομαλή διεξαγωγή εμβολιασμών η μοναδική δίοδος, λέει η Παιδιατρική Εταιρεία

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου θεωρεί πως η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης και των οδηγιών περιορισμού, καθώς και η συμβολή όλων στην ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών, αποτελούν τη μοναδική δίοδο, για την όσο το δυνατό ταχύτερη και πιο ανώδυνη επιστροφή στην φυσιολογική ζωή.

Advertisement

Σε μήνυμά της, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου αναφέρει ότι όσο κι αν έχει επηρεάσει η κόπωση της παρατεταμένης και παράδοξης μάχης που δίνουν οι πολίτες, πρέπει να παραμείνουν αποφασισμένοι και παίρνουν δύναμη από το Αναστάσιμο Φως.

«Συνεχίζουμε να στρέφουμε την σκέψη και τις προσευχές μας, ιδιαίτερα τις μέρες αυτές, στους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για την υγεία και τη ζωή τους, μακριά από τις οικογένειές τους καθώς και στους στρατιώτες της πρώτης γραμμής, το ιατρονοσηλευτικό μας προσωπικό», αναφέρει η Εταιρεία.

Προσθέτει πως «έχουμε την υποχρέωση, τόσο ως ιατροί αλλά και ως πολίτες, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, να παραμείνουμε αταλάντευτοι στην κοινή προσπάθεια».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network