MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μοίρασε πασχαλινά δώρα και χαρά η REMEDICA! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Το φως των γιορτών δε φτάνει σε όλους όπως θα έπρεπε… Ειδικά στις οικογένειες με παιδιά που νοσούν, καθώς θαμπώνει μπροστά στον φόβο, στην αγωνία, στο άγχος, στην απόγνωση…

Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία REMEDICA, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, ανέλαβε και πάλι μια συγκινητική πρωτοβουλία και χάρισε Πασχαλινά δώρα και χαμόγελα στους μικρούς ήρωες που δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα ζωής.

Advertisement

«Στόχος μας, πίσω από κάθε μάσκα προστασίας, να «ανθίσει» και ένα χαμόγελο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Remedica Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου. «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές παθήσεις όπως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας, αφού οι γιορτινές ημέρες, πιθανότατα θα περάσουν απαρατήρητες. Αυτά τα παιδιά, ωριμάζουν συναισθηματικά με ταχύτατο ρυθμό, γι’ αυτό κι εμείς ως Remedica, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και με άλλες τέτοιες ενέργειες για τη στήριξη των παιδιών», κατέληξε.

H εταιρεία, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, και ως ένδειξη αλληλεγγύης ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας, πρόσφερε σήμερα στους μικρούς ασθενείς των παιδιατρικών τμημάτων των Γενικών Νοσοκομείων του κράτους, σοκολατένια πασχαλινά αυγά.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα πια, το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal