MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μοιραίο προσπέρασμα για 37χρονο μοτοσικλετιστή (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

37χρονος από τη Λευκωσία το νέο θύμα του Μολώχ της ασφάλτου –  Έχασε τη ζωή του σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα στο δρόμο των Χαλεπιανών – Ο ανθρώπινος παράγοντας η αιτία ενός ακόμη θανατηφόρου — Καταλείπει ανήλικο παιδί…

Advertisement

Τραγικό τέλος για 37χρονο μοτοσικλετιστή στη Λευκωσία. Ο άτυχος Μάριος-Ανδρέας Χαραλάμπους, πατέρας ανήλικου παιδιού,  έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τις 11 και 30 σήμερα το πρωί στο δρόμο των Χαλεπιανών.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής  επιχείρησε να προσπεράσει από δεξιά και συγκρούστηκε  με προπορευόμενο αυτοκίνητο που επιχειρούσε  δεξιά στροφή και οδηγούσε 20χρονος διανομέας φαγητού.

Ο θάνατος του μοτοσικλετιστή φαίνεται να ήταν ακαριαίος, αφού μετά τη σύγκρουση, σύρθηκε στο έδαφος και κατέληξε σε παρακείμενο χαντάκι στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε Ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο 37χρονος στο Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αιτία του θανατηφόρου ο ανθρώπινος παράγοντας

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τροχαίας Χάρη Ευριπίδου, ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για ακόμη μια φόρα. Σύμφωνα με τον κ. Ευριπίδου στο σημείο στο οποίο ο 37χρονος προσπέρασε το προπορευόμενο όχημα δεν επιτρέπεται η προσπέραση.

Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή το προπορευόμενο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα, επιχειρούσε δεξιά στροφή  κάτι που επίσης απαγορεύεται.

Επίσης σύμφωνα με τις εξετάσεις αν και ο μοτοσικλετιστής έφερε κράνος ασφαλείας, φαίνεται να μην ήταν το κατάλληλο για τα κυβικά της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας. Πάντως εκ πρώτης όψεως ο μοτοσικλετιστής δεν φαίνεται να είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο 20χρονος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα. Η τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ…

ShootandGoal