MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μοιραία βόλτα του Βασίλη με στενό του φίλο. Χειροπέδες στην 39χρονη οδηγό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη για τον θάνατο του 22χρονου Βασίλη Χοίρα – Συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε στενός του φίλος – Βίαιη σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγείτο εξ αντιθέτου – Σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση ο 21χρονος του φίλος – Συνελήφθη η 39χρονη οδηγός του αυτοκινήτου – Ανεβαίνει ο θλιβερός αριθμός των θυμάτων της ασφάλτου

«Από τα έξι θανατηφόρα που είχαμε φέτος που αφορούν μοτοσικλετιστές, τα πέντε ήταν χωρίς κράνος» δήλωνε τη Δευτέρα ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος σε ευρεία σύσκεψη για τον αυξημένο αριθμό των θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Advertisement

Η χθεσινή θανατηφόρα σύγκρουση με θύμα τον Βασίλη Χοίρα μόλις 22 ετών, ανεβάζει των αριθμό των νεκρών της ασφάλτου με μοτοσικλέτες που δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, σύμφωνα και με τις προκαταρτικές εξετάσεις της Τροχαίας.

Η τραγική είδηση θανάτου του 22χρονου Βασίλη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη χθες Παρασκευή στην περιοχή της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό, όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα στην οποία ήταν συνεπιβάτης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, βύθισε στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Μόλις 22 ετών, δεν πρόλαβε να ζήσει. Να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Η σύγκρουση της μοτοσικλέτας με το αυτοκίνητο που οδηγείτο εξ αντιθέτου και της ανέκοψε την πορεία, ήταν βίαιη. Οδηγός της μοτοσικλέτας, στενός φίλος του θύματος, επίσης νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Εξιτήριο από ιδιωτική κλινική πήρε η 39χρονη οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί. Βάσει δικαστικού εντάλματος, η 39χρονη οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση με τις εξετάσεις της τροχαίας να συνεχίζονται.

«Φαίνεται ότι οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν κράνη. Η σύγκρουση, όπως φαίνεται από τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο ενεχόμενα οχήματα, ήταν αρκετά δυνατή προς βίαιη. Θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί, εάν είναι δυνατόν η ταχύτητα, τόσο του ενός, όσο και του άλλου οχήματος» σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά που μιλούσε από τη σκηνή του δυστυχήματος.

Σημειώνεται, ότι στον συγκεκριμένο δρόμο το όριο ταχύτητας είναι τα 50 χιλιόμετρα, καθώς είναι οικιστική περιοχή. Κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για δρόμο στον οποίο συχνά οι οδηγοί αναπτύσσουν αυξημένη ταχύτητα και στον οποίο έγιναν στο παρελθόν και άλλες σοβαρές οδικές συγκρούσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network