MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μοιραία βόλτα με τη μοτοσικλέτα για 17χρονο μαθητή (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Τραγωδία στην άσφαλτο – Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό – Θύμα μαθητής μόλις 17 ετών – Αυτοκίνητο που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα του ανέκοψε την πορεία – Ακαριαίος ο θάνατος του – Χωρίς κράνος και φώτα πορείας ο άτυχος νεαρός μοτοσικλετιστής

Advertisement

Μοιραία βόλτα για το 17χρονο μαθητή Κωνσταντίνο Νικολάου, τα όνειρα του οποίου έσβησαν στην άσφαλτο.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το πρώτο για το 2016 στην πόλη της Λεμεσού, συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ, όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινείτο με ανατολική κατεύθυνση επί της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να σταθμεύσει εναντίον φοράς οδηγήσεως και ανέκοψε την ελεύθερη πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος Κωνσταντίνος, με αποτέλεσμα να επέλθει η σύγκρουση.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε και αφού κάλυψε απόσταση περίπου 20 μέτρων στον αέρα, έπεσε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διενεργεί εξετάσεις για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ωστόσο σύμφωνα με τον κύριο Καφά στο συγκεκριμένο θανατηφόρο δυστύχημα περιλαμβάνονται οι πλείστοι παράγοντες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων.

«Η οδήγηση χωρίς οδική συνείδηση. Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυξημένης ταχύτητας εκ μέρους του ενός εκ των δύο οχημάτων, η παράβαση σημάτων τροχαίας. Ιδιαίτερα ο μοτοσικλετιστής να μη φέρει προστατευτικό κράνος, να οδηγεί μοτοσικλέτα που είναι μη εγγεγραμμένη, αγωνιστική η οποία χρησιμοποιείται σε motocross και να οδηγεί σε κύρια οδική αρτηρία χωρίς φωτισμό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κύριος Καφάς. Και συνέχισε λέγοντας ότι «ο δε οδηγός του αυτοκινήτου επέδειξε ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά».

«Εάν αυτά χαρακτηρίζουν τον Κύπριο οδηγό τότε λυπούμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αξιωματικός της Τροχαίας.

Από τις περαιτέρω εξετάσεις θα διαφανεί και το κατά πόσον η μεταλλική κατασκευή που έφερε στο μπροστινό μέρος το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα επιτρεπόταν να χρησιμοποιηθεί.

Οι έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζονται για να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε άλλον ένα νέο άνθρωπο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ο άτυχος Κωνσταντίνος ήταν μαθητής στη Γ“ Τεχνική Σχολή Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal