MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μοιραία Κυριακάτικη βόλτα με τρίτροχη μοτοσικλέτα. Δύσκολες ώρες για τον 7χρονο Σέργιο

Advertisement

Sponsored by exness

Δύσκολες ώρες για τον 7χρονο Σέργιο – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά το τροχαίο – Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 43χρονος οδηγός της τρίτροχης μοτοσικλέτας που τον είχε πάει για βόλτα

Τη θλίψη για τον θάνατο του 43χρονου οδηγού τρίτροχης μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, διαδέχθηκε η αγωνία για την κατάσταση της υγείας ενός 7χρονου παιδιού.

Advertisement

Ο μικρός Σέργιος Αρζουμανίδης, δίνει την πιο μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, από το τροχαίο που συνέβη χθες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα επί της πολυσύχναστης οδού Αμπελακίων στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Χωρίς κράνος…

Ο 43χρονος Ρώσος Dmitrii Polishchuk που βρήκε τραγικό θάνατο, είχε πάρει τον μικρό Σέργιο για βόλτα με τη μοτοσικλέτα, ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν έφερε προστατευτικό κράνος. 

Όπως ανέφερε χθες από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μεγάλου κυβισμού τρίτροχη μοτοσικλέτα παρεξέκκλινε της πορείας της, χτύπησε σε περιτοίχισμα και ακολούθως ανατράπηκε. Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο 43χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Οι πρώτες εξετάσεις στη σκηνή δεν έδωσαν στα μέλη της Τροχαίας ενδείξεις για αυξημένη ταχύτητα ωστόσο η πτώση από τη μοτοσικλέτα σε συνδυασμό με το ότι οι δύο δεν έφεραν κράνος, έφεραν τα θλιβερά αποτελέσματα.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο 7χρονος 

Ο 7χρονος Σέργιος μεταφέρθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής από το Νοσοκομείο Λεμεσού σε αυτό της Λευκωσίας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στην Εντατική Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα μέλη της Τροχαίας επιχειρούν από χθες να ξεκαθαρίσουν πέραν πάσης αμφιβολίας εάν είχε δοθεί άδεια στον 43χρονο να πάρει τον μικρό Σέργιο για βόλτα με τη μηχανή.

Στο κατά πόσον η μοτοσικλέτα είναι εγγεγραμμένη, ο κύριος Καφάς απάντησε θετικά. «Η μοτοσικλέτα είναι τρίτροχη, είναι εγγεγραμμένη στη Δημοκρατία. Επιτρέπεται να κυκλοφορά αλλά κάτω από κάποιους όρους και με ειδική άδεια κατηγορίας για το όχημα αυτό» όπως ανέφερε.

Οι εξετάσεις της Τροχαίας Λεμεσού για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network